Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Nepal

Продаје се некретнина у Непалу

Непал је демократска република Јужне Азије чији је главни град Катманду. На северу граничи са Кином, а на југу са Индијом и држава је без промета.

Место за које никада не бисте очекивали да дође до процвата некретнина је Непал. Међутим, нове некретнине на продају у Непалу изграђене прошле године порасле су за преко 300% у односу на претходну годину, а цене земљишта порасле су за 300%.

Непал можда није очигледно следеће жариште имовине, али планинска земља између Индије и Кине доживљава мали процват некретнина, док богати непалски инвеститори у некретнине траже сигурно уточиште за свој новац.

Иако би немири могли одвратити стране инвеститоре заинтересоване за продају имовине у Непалу, он има супротни ефекат у Катмандуу, јер се они који живе у нестабилним областима сели у главни град и купују имовину на продају у Непалу и богате инвеститоре који желе уложити свој новац. на тржишту некретнина.

Земља је постала драгоцена роба, углавном због вишедеценијског грађанског рата између маоиста и војске, док је народ гушио релативну сигурност престонице.

Прилив је гурнуо вредности земље у град. Број предлога за нове небодере и стамбене комплексе и даље расте.

Тренутно је у главном граду у изградњи више од 250 небодера, наводи Министарство за планирање. Али многи станови у Катмандуу су празни, јер власници не могу да пронађу заинтересоване станаре у куповини имовине на продају у Непалу.

  •  
    Пресељење у Непал. Иселите и живите у Непалу

        "Мајка и домовина вреде више од Царства небеског". Ово је фраза која најбоље представља једну од најпознатијих нација на свету, а која припада азијском континенту. Прекрижен равницом Гангеса и планинским низом Хималаје, а изнад свега баштином у погледу неких од најлепших пејзажа на свету, ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 2861

Prodaja Вила, Nepal, Kathmandu, Kathmandu, villas center

16,795,814.40RSD
Prodaja
Вила

200 m²
Кућа-вила на продају у Катманду, у центру врло лијепа и комплетна 3 собе.
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB